Hunnia Card

Örömmel jelentjük be mindenkinek, hogy a HKE csatlakozott az egyik népszerű magyarországi kedvezmény-rendszerhez. Hunnia Card néven kibocsátásra került olyan vásárlói kártya, amely tulajdonosának 1.500 hazai termék, szolgáltatás, stb. igénybevételekor ad 5-50%-os kedvezményt. A kártyát a HKE tagjai igényelhetik, személyenként 1-et. A kártyák chipesek, dombornyomásúak, sorszámozottak, HKE logóval ellátottak. Az éves kártyadíjat elengedi a kibocsátó rendszer, a HKE támogatóinak helytállása alapján. Tehát ingyenesen lehet hozzájutni most. Belépést kérelmezni egyesületünkbe a honlapunkon itt, a https://hunniakuvasz.hu oldal címlapján található táblázat “Érdekel” feliratára kattintva a Belépési nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és visszaküldésével lehet. Csatolmányban be kell küldeni még a kuvasz(ok) származási lapjának mindkét oldalának másolatát. Figyelem! A Hunnia Card-ot nem csak származási lapos, hanem anélküli kuvaszok tulajdonosai is igényelhetik, amennyiben tagjaink! Ők pártoló tagságért folyamodhatnak és csatolniuk kell a beküldendő nyilatkozat mellé a kutya oltási igazolványának az adatokat ábrázoló lapjait. Úgy fényképezzetek, hogy a chip sorszámát ábrázoló rész is jól látsszon! Igényelni lehet a kártyát akkor is, ha az igénylő pártoló tagunk, egyben a fajta szerelmese és kívánja segíteni a kuvasz modern jövőjének megvalósítását. Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy a kártya igényléséhez az alapító-, illetve a rendes tagoknak, avagy a rendes tagságot elnyerőknek meg kell fizetniük banki átutalással az éves tag-díjat (6.000.-), illetve pártoló tagjainknak legalább 5.000.- (hiszen nekik nincs kötelező, csak ajánlott tag-díj) adománnyal kell segíteniük a HKE munkáját. A Hunnia Card igényléséhez tehát, ahogyan a folyamatosan bővülő, a kuvasz tartását és tenyésztését segítő pályázatainkhoz is szükséges az tagság megszerzése. Hunnia Card pályázatot a tagsági kártya másolatának vagy a tagságot visszaigazoló levél másolatának, illetve egy igénylői kérelemnek (max. 10 mondatos szöveggel) a benyújtása teszi hivatalossá. Ide kell küldeni: iroda@hunniakuvasz.orgFigyelem!

Aki pártoló tagunk, de nem rendelkezik kuvasszal, az írja bele a kérelembe a fajtához való kapcsolódásának indokait.

A Hunnia Card korlátozott példányszámban került kinyomásra. A HKE megválogatja tagjait és csak olyan kuvaszost, tenyésztőt, szimpatizánst lát szívesen soraiban, aki elkötelezett a fajta minőségi tenyésztése és jövőjének pozitív formálása mellet és ezt tettekkel is kész megerősíteni.

Abban hiszünk, hogy sokan vagyunk ilyenek.

Ezért a kedvezmény-rendszer speciálisan a HKE tagjainak igényeire formált ajánlatokkal is jelentkezik hamarosan. Kuvaszaink sem maradhatnak ki a kedvezményekből! Folyamatosan bővülően kívánjuk segíteni a kuvasz tartását és tenyésztését.  A kártyákat átvenni nyilvános rendezvényeinken (ld: Rendezvények címszónál) személyesen lehetséges, vagy megbízott útján, aki írásos meghatalmazást mutat be. Meghatalmazási nyomtatvány elérhető az Etikai Bizottság oldalán. Az igénylésekre élőben is lehetőség van ugyanezen alkalmakon, de amíg a tagságot igazoló iratokat be nem nyújtja a jelentkező, addig nem érvényesítheti az Elnökség. Lehetőség van ott lépni be és a kuvasz/ok okmányainak másolatait is hozni kell. Amennyiben az Elnökség meghatalmazott tagja jelen van, azt azonnal is elbírálhatja. (Figyelem! Helyszíni belépésnél, kártya igénylésnél nem áll módunkban fénymásolni, vagy scannelni! Másolatokról jól olvasható minőségben mindenki maga kell gondoskodjon.) Postán postaköltség ellenében tudjuk a kártyát a hozzá tartozó mellékletekkel együtt megküldeni. Erre vonatkozóan a sikeres igénylést visszaigazoló levélben adunk majd bővebb tájékoztatást.

Várunk sorainkba, ha te is elkötelezett vagy!

Köszönjük szépen ezt a nagyszerű támogatást és a lehetőséget, hogy csatlakozhattunk támogatóinknak és a Magyar Kedvezményhálózat szakembereinek!További információk a Hunnia Card - Magyar Kedvezménykártyával kapcsolatban: https://kedvezmeny.hu/
A kártyához kapcsolódó ÁSzF: https://kedvezmeny.hu/cikkek/aszf