Rendezvények 2020.

  • 2020.01.26. Közgyűlés. Budapest, Magyar Sport Háza, IV em. Ovális tárgyaló. Kiküldött meghívó szerint. ZÁRT! Csak tagok látogathatják.
  • 2020.04.01. TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD! Rendkívüli tenyészszemle?; Szatymazi Sportpálya, Szatymaz, Csongrád megye. (A 2020.01.26-án elmaradt alkalom ismétlése. Szervezés alatt.) HKE tagoknak a nevezés ingyenes. Mindenki más részére 3000.-/kutya. Nevezni minden rendezvényünkre a rendezvény hetének szerdai napjáig, kiállításokra alkalmazott nevezési lappal lehet. HKE tagoknak ha kuvasszal érkeznek vendégváró svédasztal.
  • 2020.04.03. ELHALASZTVA - KÖNYVBEMUTATÓ - Mi a kuvasz? Budapest, Magyar Sport Háza. Nyilvános bemutató és ismertető. A Nemzeti Együttműködési Alap és a Szerencsejáték Zrt. támogatásával elkészült összefoglaló és a maga nemében egyedülálló, hiánypótló, a kuvasz kultúráját és szerepkörét feldolgozó kiadványt adjuk a nagyközönség kezébe. 11 szakember adta össze a könyv anyagát és arra vállalkozott, hogy megmutassa és meghatározza, hogy mi a kuvasz. Kiinduló alapot adunk mind a hazai, mind a nemzetközi kuvasz tenyésztésnek és tartásnak. Egyetemes mű, amely a fajtával kapcsolatos ismeretek talpköve.
  • 2020.06.06. JÁRVÁNYÜGYI VÉSZHELYZETTŐL FÜGGŐEN! - Szakmai nap, klubkiállítás és tervezett tenyészszemle; Vasad, Tulipános tanya, Pest megye. HKE tagoknak a nevezés 2000.-/első kutya, 1000.-/második kutyától. Mindenki más részére 4000.-/kutya. Nevezni minden rendezvényünkre a rendezvény hetének szerdai napjáig lehet bármilyen kiállításokra alkalmazott nevezési lappal. Tenyésztői különdíjak. HKE tagoknak ingyenes lacikonyhás ebéd. Ajándékcsomagok, kerekasztal beszélgetés - témája: Rögzült anatómiai problémák és megoldásaik a tenyésztésben
  • 2020.08.14-16. Szakmai napok, elméleti és gyakorlati továbbképzés kuvaszosoknak és tenyésztőknek. Klubnap. Tervezett tenyészszemle. Hagyományőrző találkozó és kerekasztal beszélgetés, Mi a kuvasz címmel. Bugac, Bács-Kiskun megye. Egy napos részvétel is elérhető. Tagoknak a részvétel kuvasszal ingyenes mindhárom napon. Kuvasz nélkül tagságival 3000.-/3 nap. Tagsági nélkül 6000.-/3 nap. (Kuvasz nevezése esetén + 4000.-/kutya.) Tenyésztői különdíjak, hagyományőrző szakág és Kuvasz és Ember Program képességvizsgálat, bemutatók, megbeszélések. Témák: 1., Terápia vs. Képességfejlesztés. Hol a helye a kuvasznak?; 2., A hagyományt nem őrizni kell, hanem élni. A kuvasz az élő hagyomány. Utolsó nap: Megjelenés, etika és prezentáció ringben és ringen kívül - Kiállításra készülünk címmel. Nevezni minden rendezvényünkre a rendezvény hetének szerdai napjáig lehet bármilyen kiállításokra alkalmazott nevezési lappal.
  • 2020.10.24. Eredeti feladatkör/1. - Szakmai nap; Szécsénke, Nógrád megye; Részvételi díj tagoknak 2000.-/fő. Gyakorlati, továbbképzési és ET Program tenyésztési tájékoztató nap. Tervezett tenyészszemle. Nevezni minden rendezvényünkre a rendezvény hetének szerdai napjáig lehet bármilyen kiállításokra alkalmazott nevezési lappal. HKE tagoknak a nevezés 2000.-/első kutya, 1000.-/második kutyától. Mindenki más részére 4000.-/kutya.
  • 2020.12.05. Klubvacsora. Budapest, Larus Étterem. Támogatóinkat és az év folyamán elért eredményeinket ünnepeljük. Az Arany Kuvasz 2020 pályázat bemutatása, értékelése. Az Arany Kuvasz pályázatok kategóriáit és értékelési rendjét 2020.03.31-ig tesszük közzé.
A programváltozás jogát fenntartjuk!….