Elnökség

 

Hajnal Gyöngyi
elnök

Czene Attila
társadalmi kapcsolatok alelnök

Dr. Szili Katalin
szakmai alelnök

Elnökségi Tanácsadó Testület/Presidential Advisory Board

Tagok/Members:

Dr.  Molnár Zsolt - etnoökológus, botanikus, az MTA doktora, koordinációs vezető kutató IPBES /Intergovernmental Science-Policy Platform on Biodiversity and Ecosystem Services- Az ENSZ szervezete/  Biodiverzitás és Ökoszisztéma Szolgáltatások Globális Tanácsa.

Carol Beuchat PhD (USA) - biológus, fiziológia, genomika, genetika, viselkedéstudomány, fejlődésbiológia, specializáció: tenyésztés; egyetemi tanár, intézetvezető Institute of Canine Biology, tanszék alapító tanár Biology Dep. Univ. of Calif. Berkeley.

Thais Rossi Doninelli (BRA) - Guardian of the Kings Kuvasz Kennel tulajdonos és tenyésztő, kutyaterapeuta, Therapy with Kuvasz koordinátor.

Jorge Luis Soares Filho (BRA) - kutyaterapeuta, Therapy with Kuvasz koordinátor.

Farkas Márta - állattenyésztő szakmérnök, kinológus, kutyatenyésztő, gazdálkodó

Az Elnökség elsődleges feladatköre a tagság munkájának segítése a Hunnia Kuvasz Egyesület célkitűzéseinek megvalósítása és képviselete színvonalas és egyfelől szakmai másfelől a nagyközönség számára is érthető és élvezhető programok életre hívása. A háromtagú elnökségben az Elnökön kívül a tenyésztési szakmai alelnök és a társadalmi kapcsolatokért felelős alelnök foglal helyet.